Nedräkningen har börjat

Nu är det inte många dagar tills vi lämnar landet och åker mot Ayia Napa. Det ska bli riktigt skönt att komma bort samtidigt som jag inser att vila lär det inte bli, men vila kan man göra när man bli gammal så jag är inte ett dugg orolig. Det jobbiga är bara att det är så mycket fix innan och ändå glömmer man alltid något, men biljetter, pass och pengar är nerpackat och bara med det så kommer man långt.

Innan avresan på fredag ska jag hinna att jobba en halv dag på banken och ha en halv dags utbildning i penningtvätt (också detta på banken). Men jag klagar inte för jag gillar verkligen när det händer saker!

Efter resan till Ayia Napa så är det bara några ynka dagar innan jag får nyklarna till min lya. Det känns så himla roligt att hela tiden ha något att länga till. Men en sak i taget, först Ayia Napa!

Det sista sommarlovet

Det sista sommarlovet har mjukstartat lite för det börjar faktiskt inte på allvar förrän nästa måndag då sista arbetet är inlämnat. Men jag har absolut inte ångest för att skriva ett arbete till eftersom jag får träffa tjejerna en vecka till så jag tror faktiskt att det kan bli himla mysigt. Denna sommaren har jag alltså mitt sista sommarlov, det känns lite konstigt samtidigt som det ändå känns spännande på något sätt. Snart förväntas det att jag ska bli vuxen på riktigt! Även om jag inte får något jobb direkt efter plugget så kan man nog inte räkna det som sommarlov nästa sommar utan då är jag helt enkelt arbetslös.
Den första sommarlovshelgen har bjudit på trevlig sällskap och fotboll och grillning igår. Idag ska jag först åka och rösta (vuxenpoäng pour moi!) sen blir det en kort shoppingrunda innan jobbet. Hoppas att ni får en mysig söndag!


Frånvarande

Det var ett tag sedan jag bloggade sist och det beror framförallt på att min tid är ganska knapp för tillfället. Varma sommardagar och mycket plugg gör att det inte blir så mycket tid framför datorn. Vårterminen 2009 är snart slut och på fredag skrivs den sista tentan för terminen, tiden går verkligen fort! Sen väntar ett efterlängtat sommarlov med en resa till Ayia Napa runt midsommar och flytt till egen lya i augusti. Emellan allt detta ska jag jobba och umgås med mina nära och kära. Jag vågar inte lova något hur det blir med bloggen men jag hoppas att jag ska få mycket mer inspiration och tid i sommar.

RSS 2.0